Κύριε Δένδια δείτε τι γίνεται στην Κω…

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Για την ιστορία της Κω και τους οδηγούς λεωφορείων σας έχουμε ενημερώσει αρκούντως. Πρόσφατα μάλιστα υπήρξαν και δύο δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν τα γραφεία που αρνήθηκαν να παραβούν τους νόμους και να επαναπροσλάβουν τους οδηγούς με τους “δικούς τους νόμους”. 
Και εκεί που έδειχνε ότι το θέμα διευθετείται και υπάρχουν συνθήκες ομαλότητας και νομιμότητας, ξεκίνησε ένα άλλο γαϊτανάκι”: Η αστυνομία κάνει επιλεκτικούς ελέγχους στα λεωφορεία των πρακτορείων που αρνήθηκαν να συνεργήσουν στην καραμπινατη παρανομία που υπήρχε μέχρι σήμερα στην τοπική σύμβαση εργασίας, όσον αφορά στις ώρες εργασίας των οδηγών, και η οποία ελόχευε απίστευτους κινδύνους για τον ελληνικό τουρισμό σε περίπτωση -ο μη γενοιτο- ατυχήματος. 
Είναι σαφές ότι όλοι πρέπει να ελέγχονται και να τηρούνται οι νόμοι, όχι όμως επιλεκτικά και όχι  κατόπιν καταγγελιών αυτών των οποίων οι ισχυρισμοί απορρίφθηκαν αοπό την ελληνική Δικαιοσύνη. Κύριε υπουργέ της Δημόσιας Τάξης, επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τον ελληνικό τουρισμό, δείτε τι γίνεται στην Κω.
Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί…