Εκλογές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος…

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
 
Εκλογές για τη νέα διοίκηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος προκήρυξε χθες ο
πρόεδρος Γεώργιος Τσακίρης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. 
Γι’ αυτό σας γράφαμε χθες ” Συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, αλλά και της Marketing Greece έχουμε σήμερα, με διάφορα θέματα. Όμως σε ένα από τα διοικητικά συμβούλια, θα συζητηθεί ένα πολύ σημαντικό θέμα και μη αναμενόμενο, ως εκ της χρονικής τοποθέτησής του. Σας φαίνονται λίγο κινέζικα αυτά, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε ακόμη κάτι.”. 
Απλά δεν θέλαμε να προαναγγείλουμε την είδηση πριν ληφθεί η απόφαση. Η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου λήγει στα τέλη του 2013 και μέχρι τώρα είχε ακολουθηθεί η διαδικασία της 6μηνης παράτασής της, οπότε και προχωρούσε σε εκλογές, πλην όμως ο σημερινός πρόεδρος προτίμησε να προχωρήσει στις εκλογές νωρίτερα. 
Οι εκλογές ορίστηκαν για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν με λίστα και θα ψηφίσουν τα 9500 μέλη του ΞΕΕ, αναδεικνύοντας τους εκπροσώπους τους που θα εκλέξουν στη συνέχεια τον πρόεδρο. Παρότι είναι ακόμη νωρίς, η υποψηφιότητα του Γιώργου Τσακίρη είναι δεδομένη, ενώ δεν προκύπτει “ενδιαφέρον” ( sic ) για άλλη υποψηφιότητα.
Με το καλό…