Ο βασιλεύς απέθανε ζήτω ο βασιλεύς!!!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ξεκινήσαμε τον Απρίλη του 2010 το money-tourism.blogspot.com, όπως ξεκινήσαμε το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, το 1995: Για να κάνουμε το μεράκι μας, προσπαθώντας να συμβάλλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις, στην ανέλιξη του ελληνικού Τουρισμού. 
Και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. 
Αναγνωρίσατε και αυτή μας την προσπάθεια, επιβραβεύοντας με την προτίμησή σας το money-tourism, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση της τουριστικής και όχι μόνο ενημέρωσης. 
Όμως η προτίμησή σας αυτή, έφερε στα «όριά» της, την υποδομή της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής μορφής. 
Έτσι νομοτελειακά, μας «αναγκάσατε» να κάνουμε ένα βήμα ακόμη. 
Με την αρχή του 2016, το money-tourism.blogspot.com, μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 
Σε αυτά τα χρόνια είχαμε περισσότερους από 2.500.000 αναγνώστες.
Μας διαβάζουν εκτός από την Ελλάδα σε δεκάδες χώρες, μεταξύ των οποίων Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ρωσία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Ιταλία, Σουηδία, Τουρκία, Ισραήλ, Ουκρανία, Βέλγιο, Πολωνία, Βουλγαρία, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά. Ιαπωνία, Κουβέιτ, Κίνα, Αυστραλία, Δανία, Νορβηγία, Σερβία, Βραζιλία, Ρουμανία, κ.ο.κ.. 
Χωρίς καμία απολύτως διαφήμιση και παρότι η σελίδα μας στο facebook δημιουργήθηκε πριν λίγους μόνο μήνες, μας δώσατε 5.344 likes. 
Δημοσιεύσαμε περισσότερα από 9000 θέματα, πολλά εκ των οποίων ήταν και παγκόσμιες αποκλειστικότητες. 
Στις 18 Μαρτίου 2015 είχαμε την ανάρτηση με τις περισσότερες αναγνώσεις: ( «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι ταξιδεύουν οι Ρώσοι»), συνολικά 11.536 φορές (!!!). 
Τη θέση του παίρνει το www.money-tourism.gr. 
Δημιουργήσαμε μια νέα ιστοσελίδα, που μπορεί να υποδεχτεί χιλιάδες περισσότερους φίλους, από αυτούς που ήδη έχουμε, ακόμη περισσότερα μέλη και μεγαλύτερο αριθμό συνεργασιών, με εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον για τους επισκέπτες της. 
Δεν θα δώσουμε υποσχέσεις, δεν θα σας «τάξουμε πράματα και θάματα». 
Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε 21 χρόνια τώρα, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αγάπη. 
Άλλωστε αυτοί είναι οι λόγοι που μας τιμάτε με την προτίμησή σας δεκαετίες τώρα. 
Καλοτάξιδο το νέο www.money-tourism.gr
Kαι επειδή στη νέα αρχή μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια πολύ μεγάλη αποκλειστικότητα, μπείτε σε λίγο να διαβάσετε μια μεγάλη αποκάλυψη. 
Σαν αυτές που μόνο το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ σας προσφέρει 21 χρόνια τώρα. 
Σας ευχαριστούμε.